Societatea Donau Trans Carpatica Srl a fost infiintata in anul 2005 ca reprezentanta in Romania a grupului logistic francez Donau Trans Est care are o experienta de 20 ani. Pe langa sediul central din Franta si reprezentanta din Romania, grupul detine si birouri directe, de o retea extinsa de parteneri pe tot teritoriul Europei, si locale in urmatoarele locatii:


Acoperire transport rutier marfa,DonauTrans Carpatica

Profilul nostru principal il reprezinta transportul international rutier de marfuri, dar pentru a raspunde asteptarilor tot mai diversificate ale clientilor si in spiritul dezvoltarii continue a paletei de servicii, in ultimii ani ne-am extins domeniul de activitate precum organizarea transporturilor complexe de tip door-to-door, astfel ca la ora actuala suntem prezenti si pe acest segment de piata ca si prestatori competenti si bine pregatiti.


Indiferent cu ce solicitari de transport ne contactati, noi vom gasi solutia eficienta de transport adaptata nevoilor Dvs. pe sosea de la usa la usa.


Pilonii de baza ai filosofiei sunt dezvoltarea unor relatii de incredere ce pot fi mentinute pe termen lung si solutionarea sarcinilor adaptate nevoilor partenerilor, "Intotdeauna".