Donau Transcarpatica ca si casa de expeditie va asigura cu prioritate urmatoarele tip-uri de transport pe relatiile dupa cum urmeaza:


Avem disponibilitate de preluare marfuri la export din zona centrala, sud, si vestul Romaniei atat in regim LTL si FTL cat si la exclusivitate (marfa generala ADR) cu sprintere tip duba si prelate. Camioanele pot fi 13.6 m normale prelate (h=2.75 m) sau Mega prelate (h= 3m), deasemenea posibilitate de transport cu trailere carosate si/sau frigorifice (duba). Plecari regulate din Romania și Ungaria la export catre Europa de Vest: Franta, BeNeLux, Germania, Austria, Ungaria, Italia, Spania, Serbia, Anglia si nu numai.

Acoperire transport routier marfa, DonauTrans Carpatica

În Franța si in special pe Nordul Frantei, avem săptămânal camioane cu încărcătură parțială si completa (capacitate 24to, cu și fără ADR, frigorifice). Sediul din Paris, pe langa servicii de logistica (depozitare, cross-dock, picking), poate oferi deasemenea servicii de colectare si distributie in zona.


Avem disponibilitate de camioane complete si la grupaj 24t capacitate pentru transportul mărfurilor generale, in regim ADR si frigo în Nordul Italiei.


In bazinul Ruhr din Germania avem deasemenea camioane săptămânal, disponibile pentru incarcari complete (capacitate 24t cu și fără ADR), transport in regim de grupaj, sprintere cu capacitate de 5 paleți și capacitate de 10 paleți.


Flota detine camioane normale si Mega prelata, camioane cu remorca, sprintere dube si prelată pentru încărcătură completă și încărcătură parțială de mărfuri generale și mărfuri ADR în Spania, Belgia, Olanda, Ungaria. In tranzit in regim de urgenta dispunem de colaboratori cu sprintere cu capacitate de 5 paleți și de 10 paleți (dube și prelate)