A Donau Trans Carpatica Srl 2005-ben alakult a 20 éves tapasztalattal kiterenírező Donau Trans Est francia logisztikai csoport képviselőjeként. Franciaországban székhellyel és romániai képviselőjével együtt közvetlen irodák, kiterjedt partneri hálózat és helyi partnerek hálózata is rendelkezik a következő helyszíneken:


Közúti áruszállítás, DonauTrans Carpatica

Fő profilunk a nemzetközi közúti áruszállítás, de az ügyfelek egyre változatosabb elvárásainak való megfelelés és a szolgáltatások folyamatos fejlődésének szellemében az elmúlt években bővítettük tevékenységi területünket, mint például az összetett háztól házig szállított szállítások szervezését, hogy jelenleg is jelen vagyunk ebben a piaci szegmensben hozzáértő és jól képzett beszállítókként.


Függetlenül attól, hogy milyen szállítási kérésekkel veszi fel velünk a kapcsolatot, megtaláljuk az Ön igényeihez igazított hatékony szállítási megoldást az úton, háztól házig.


A filozófia alappillérei a hosszú távon fenntartható megbízható kapcsolatok kifejlesztése és a partnerek igényeihez igazított feladatok megoldása, "Mindig".