A Donau Transcarpatica mint hajózási társaság prioritásként a következő típusú szállítást biztosítja a kapcsolatokban az alábbiak szerint:


Van rendelkezésre álló felvenni áruk exportra a központi, déli és nyugat-romániai területen mind az LTL és FTL rendszer, valamint kizárólag (általános ADR áru) a van típusú sprinterek és ponyvák. A teherautók lehetnek 13,6 m normál ponyvák (h=2,75 m) vagy Mega ponyvák (h =3m), valamint a karosszéria és /vagy hűtött pótkocsival történő szállítás lehetősége (dub). Rendszeres indulás Romániából és Magyarországról nyugat-európai exportra: Franciaország, BeNeLux, Németország, Ausztria, Magyarország, Olaszország, Spanyolország, Szerbia, Anglia és így tovább.

Közúti teherszállítási lefedettség, DonauTrans Carpatica

Franciaországban és különösen Észak-Franciaországban hetente részleges és teljes teherbírású teherautók vannak (24to kapacitás, ADR-rel és anélkül, hűtött). A párizsi központ a logisztikai szolgáltatások (tárolás, átrakó, kitárolás) mellett a környéken is kínál begyűjtési és elosztási szolgáltatásokat.


Teljes tehergépkocsi-kapacitással rendelkezünk, és az általános árufuvarozási 24t kapacitást csoportosítjuk, ADR és hűtőszekrény módban Észak-Olaszországban.


Németország Ruhr-medencéjében heti teherautók is rendelkezésre állnak, amelyek teljes rakományra (24 t kapacitás ADR-rel és anélkül), csoportos szállításra, 5 raklap kapacitású és 10 raklap kapacitású sprinterek.


A flotta tulajdonában van a normál teherautók és a Mega ponyva, vontatók, kisteherautók és ponyvas sprinterek a teljes rakomány és részleges rakomány általános rakomány és ADR rakomány Spanyolországban, Belgiumban, Hollandiában, Magyarországon. Vészhelyzeti üzemmódban együttműködőink vannak az 5 raklap és 10 raklap (dubs és ponyp) kapacitású sprinterekkel